May 28, 2011, 9:18 PM

Молитва 

  Poetry » Other
566 0 1

Помилуй ме, Боже, по Твоята велика милост и очисти душата ми грешна!

 

Осени лицето ми с Твоята благодат, за да възпявам делата Ти вечни!

 

Бъди мой пристан и моя утеха в беда, в мъка и скръб!

 

Единствен Си Ти за мене Закрилник, Застъпник, Спасител, Отец!

 

Добротворец, изпълнен с благост и сила, извършващ  за мен чудеса!

 

Аз без Тебе не ще да се справя  и без Теб да живея е суета!

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??