Apr 27, 2019, 3:09 PM

Молитва 

  Poetry » Other
967 1 5

                 Молитва

 

Моля те Господи, пази децата,

тези малки и невинни същества.

Те чисти да като снежинките зимата,

с малки душички и добри сърца.

 

Моля те Господи пази децата,

закриляй ги и от болести пази.

Да им е приятно и весело на душата,

в този жесток свят с трудни дни.

 

Моля те Господи пази децата,

и ти някога зная си бил дете.

Разказвам им за теб историята позната,

а те ме слушат с внимание и умиление!

 

Моля те Господи пази децата,

те са нашето бъдеще на този свят!

Те продължат пътя ми на земята,

с тях се чувствам горд и душевно богат!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??