Jul 7, 2024, 6:58 PM

Молитва 

  Poetry » Love
151 1 0

 

Протегни към мен ръцете си,
бъди ми дом.
Отвори сърцето си за мен,
не ме оставяй сам.

 

Погледни ме с топли очи,
дай ми слънце, дай ми небе.
Много чужд ми е този свят
без тебе.

 

Говори ми, говори ми!
Ах,славей ли пее?
Живее ми се,живее! 

 

Без любовта ти сърцето ми ще умре.
Ела, кажи ми - Обичам те!

На Г ❤️

© Миглена Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??