Mar 9, 2008, 2:19 PM

Молитва 

  Poetry » Phylosophy
949 1 23

Дай ми, Боже, светла мъдрост

на врага си да простя.

В мир със себе си да бъда

и живея в красота.

 

Да посрещам със усмивка

трудностите на деня.

С чиста съвест да заспивам

и доброто да ценя.

 

Да обичам безрезервно,

да се радвам на мига.

И след себе си - нетленна -

да оставя аз следа...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??