Аз моля те -
о, пощади ме!
Аз моля те -
не ме погубвай!...
Не заради мен,
заради теб!...
Не ме погубвай,
за да има кой
грешките да опрости!...
Не ме погубвай,
за да има
кой да е до теб!...
Не ме погубвай,
за да има кой да е до теб,
когато отрекат те всички!...
Аз моля те –
не ме погубвай!...
Не заради мен,
заради теб
те моля!...
© Павел Стефанов All rights reserved.