15.03.2005 г., 19:44 ч.

Молитва 

  Поезия
1148 0 2

Аз моля те -

о, пощади ме!

Аз моля те -

не ме погубвай!...

Не заради мен,

заради теб!...

 

Не ме погубвай,

за да има кой

грешките да опрости!...

Не ме погубвай,

за да има

кой да е до теб!...

Не ме погубвай,

за да има кой да е до теб,

когато отрекат те всички!...

 

Аз моля те  –

не ме погубвай!...

Не заради мен,

заради теб

те моля!...

© Павел Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??