Jun 11, 2009, 6:17 PM

Молитва... 

  Poetry
720 0 23

Изсъхнали

венци от спомени.

Погребана

жива мечтата.

Една бездънна

болка.

Очакване...

 

Почти угасващо

кандилце на надеждата...

И грачещ като черен гарван страх.

Една молитва.

Може би последната...

Дали?

        Дано!

            Дай Боже.

                  Пак...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??