Oct 29, 2010, 10:43 AM

Молитва в акростих 

  Poetry » Other
738 0 7

Отрова за душите е омразата.

Боже, научи ни да обичаме!

Искрени и чисти да останем!

Чрез човеколюбието само,

Аз вярвам, се постига и безсмъртие.

Моля те, да съхраниш завинаги

В сърцето ми чувствително

Искрена любов към ближните!

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??