Mar 9, 2015, 11:36 PM  

Молитва за всеки 

  Poetry » Other
511 0 12

Господи, в душата си се вричам
нека доживея  сутринта.
Нека си остана пак  момичето
вярващо в щастливата съдба.

Нека със усмивка да посрещам
утрото с кристалната роса,
с полета на вятъра да тичам,
слънцето в дома си да внеса.

Нека да повтарям, как обичам
всеки миг омайна красота,
а с лъчите във коси закичени
да рисувам цветната дъга

под която всеки ден преминал,
се превръща в рай от чудеса.
Господи, молитвено те сричам,
подари ми...  миг от вечността!



© Таня Мезева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??