Apr 27, 2012, 2:54 PM

Моля те мини 

  Poetry » Love
588 0 0

 

Мини отново покрай мен,

погледни ме с тез очи прекрасни!

Поздрави ме с ,,Добър ден'',

отмий сълзите ми безгласни.

 

Моля те, мини, за да те видя пак,

поне болката за миг да спре.

Мини, за да убия този мрак,

веднъж мини поне.

 

Покрай мен с тихи стъпки

промъкни се в този свиден кът.

Да ме побият пак онези тръпки,

дори да е един-единствен път.

 

Мини, сърцето пак лудо да забие,

сълзите мои да отмиеш ти.

Душата чувства носи, тихо крие,

за да ги усетиш, моля те, мини!

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??