по Добромир Тонев
Навярно ще се видим с тебе в Ада
и няма да те сбъркам с твоя двойник.
Не ме огря в конкурса за награда
с жалейната ми ода за покойник.
Тук зимата отново бе студена
и зъзна като Йети сам - минорно,
и любовта ми с НЕК - несподелена,
та топлих се с ракия и със порно.
Измислих си море за цяло лято,
за истинско не стигнаха парите.
Картината е все така позната,
"в мъглицата над детското корито"
Навярно ще се видим с тебе в Ада,
със стари дънки - майстор и чирака.
А Дяволът да си се фука с "Прада"
и да се пъчи в черното на мрака.
На масата ще седнем с тебе бодри:
- Ела, гарсон, недей и ти се пъчи!
Ракия дай за мене и за Добри,
тук, майна, водопой не препоръчват.
© Димитър Никифоров All rights reserved.
И тук се изкефих!