Имам си водно дюшече!
Мога и сам на далече
с него да плавам, но няма,
знам, да ме пусне сам мама.
Тогаз какво ли да правя?
С проблема как да се справя?
Няма какво – в този случай
ще взема моето куче.
Хватката тук ще е тази –
ужким то мене ще пази.
С Рик да отплаваме двама -
ще разреши вече мама.
© Борко Бърборко All rights reserved.