8.08.2010 г., 20:05 ч.

Мореплаватели 

  Поезия » За деца
655 0 15

Имам си водно дюшече!

Мога и сам на далече

с него да плавам, но няма,

знам, да ме пусне сам мама.

Тогаз какво ли да правя?

С проблема как да се справя?

Няма какво – в този случай

ще взема моето куче.

Хватката тук ще е тази –

ужким то мене ще пази.

С Рик да отплаваме двама -

ще разреши вече мама.

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??