Aug 11, 2024, 9:55 AM

Морето се събуди в мен 

  Poetry
107 1 2

Морето се събуди в мен,

навън възторжено се плиска,

денят ги слива в миг смирен

и да е вечен, колко искам.

 

Това е вечност от копнеж,

от чувство сред вълните бяло

и този миг как да го спреш –

щастлив, безкраен е в спирала.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??