Aug 9, 2016, 12:45 PM

Морска ласка 

  Poetry
505 0 14

Сякаш ръката на нежна жена, 

ласкаво гали ме бяла вълна!

В ритъма слънчев на летния ден 

светло прииждат вълните към мен! 

 

Бие огромното морско сърце 

моите тайни да разбере! 

Грабнал смеха на десетки вълни, 

бърза ветрецът да го заблуди! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??