Аз дори не знаех
как да те намеря
и колко път ще извървя
Аз молих се по пътя да те срещна
и ти да бъдеш моята звезда.
Заедно с тебе искам да вървя.
Огъня в сърцето - запали ти.
Ще изгоря.
Аз към тебе вървя,
аз за тебе горя.
Искам моя любов да си ти.
Неусетно в твоята душа се влюбих
и навсякъде те търся нощ и ден.
Аз моля се отново да прегърна
една любов дочакана от мен.
© Петя Ченкина All rights reserved.