Jun 16, 2006, 2:45 AM

=МОЯТ БОГ= 

  Poetry
721 0 3
Ще те поставя в култ..
сякаш си велико божество..
ще се кланям всеки ден..
ще се кръстя..
ще шептя слова..
ще се моля в името на теб
и в името на любовта..
Ще те почитам..
ще те обичам..
ще изповядам тайните си до една..
ще те превърна в сбъдната мечта..
Защото ти си моят Бог..
защото те обичам..
и живота си на теб обричам..

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??