Aug 8, 2008, 6:11 AM

Моят дом 

  Poetry » Other
632 0 0

Остави настрани химикала - не става!

Искаш думи да нижеш - уви,

математическият ум те предава!

Не се дърпай, просто хаоса пусни,

да те завладее и той,

най-точно ще те убеди,

дали чуждият - чужд е и своят е свой!

 

Навярно тъгуваш отново?

Навярно и в това се съмняваш!?

Навярно не използваш точните думи?

Отново опитваш: и пак, и готово!

За пореден път не успяваш

да намериш най-точните рими.

 

Не се притеснявай, просто не спирай!

Хаосът е всичко, макар да боли.

Плачи! И пак не заспивай!

Цяла нощ върху хаоса мисли!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??