Моят ключ за звездите
ще отключи една!
И към нея полита
твойта нежна ръка.
Не пришивай крилете
в този ангелски път.
Остави враговете
там дълбоко да спят...
А когато засвети
с блясък перлен звезда.
Ти дарявам късмета -
тя е просто една!
"Любовта е да имаш небето, а да искаш само една звезда; да имаш морето, а да искаш само една капка вода; да имаш света, а да искаш само един Човек!!!"
© Мери Попинз All rights reserved.