Обърках всичко най-накрая -
стоиш пред мен обиден и мълчиш.
Не исках, мили, да те паря...
А просто... от любов да изгориш...
Обърках. Винаги го правя!
Не се научих на любов.
И вместо да изграждам Рая,
изкопах между ни ров.
Обърках всичко... с пустата си обич!
Заключих любовта ти във кутия.
Дълбоко в мен, за сигурност, я сложих,
а сама не мога днес да я открия.
Такава съм - неопитна и безразсъдна.
Ще кажат: "Туй на нищо не прилича!"
Преди да тръгнеш... нека те прегърна.
Така показвам, че обичам...