Feb 7, 2015, 11:46 PM

Моят свят 

  Poetry » Love
609 0 0

Очите ти

бяха

моят свят.

 

Всеки засечен поглед 

от контакта ни с очи

е по-интимен от думите, които сме си казали...

 

Познавала ли съм те преди,

защото сякаш

небето се свлече,

паднаха звезди,

И погледът не ми се свали от твойте очи!

 

Търсейки

любовта в тях, 

други такива не ще намеря 

И не ще се влюбя в тях!

 

Не.

И 

не искам 

светът ми 

друг да е!

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??