Aug 22, 2016, 6:42 PM

Моята девойка 4 

  Poetry » Love
250 0 0

Лети във небесата сойка -

моята хубава девойка

и помня светли очи -

летете, прекрасни мечти.

 

И тоз спомен чудесен

по-хубав е от песен -

дава ми надежда, светлина

и чезне мрачна тишина.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??