Mar 9, 2006, 11:01 PM

Моята душа 

  Poetry
928 0 12
             Моята душа

В сенките на всичко,дето сторих,
крия се в безлюдната тъма.
Зад вратите,дето яростно затворих,
оставих я далечна и сама.

Не исках да я лъжа или мамя.
Не исках да я слушам как крещи.
Но не можах във плач да я удавя
и в люлката на мрака тя се скри.

И тя реши от мене да избяга,
да се спаси от моите очи.
Но вътре в мене всяка вечер ляга
и чувам тихия и дъх,докато спи.

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??