Apr 15, 2009, 1:58 AM

Моята единствена звездичка 

  Poetry
1406 0 3

Моята единствена звездичка!

Скъпа моя птичка,
ти си моята единствена звездичка.
Аз обичам теб така,
както никоя не съм обичал до сега.
Ти си в моята душа,
и завинаги ще е така.
Forever together ти ми казваш
и не веднъж ми го доказваш.
Аз обичам теб сега, сега и след това.
Далеч от мен си ти сега,
но, скъпа, знай това не е шега.
Бих минал през всичко аз сега,
за да бъда с теб, дори и след смъртта.
Знай това -
моята без твоята душа
изпитва голяма самота.
Мила, ти научи ме на много неща,
вече знам с теб какво е любовта,
за което искрено ти благодаря.
Знаеш нашата мечта -
две в едно да са завинаги нашите сърца.
30 Януари, тази дата е велика,
ще се хваля аз на всеки, че
дори и без да пита.
Сега стоя и искам аз на живо да ти благодаря,
че рискуваш всичко да ме видиш ти сега.
Дори и в този късен час,
заедно Завинаги ти казвам аз!
Мило, обичам те
и винаги ще е така.
Извинявам се за всичко, което съм ти причинил,
обещавам да бъда мил и вече никога не бих те наранил.
Вече втори ден усещам дупка в мен,
защото липсва нещо в мен.
Нещо, без което аз не мога
и това нещо казва се Симона.
В онзи зимен ден ти стоя до мен
и изпълни моята душа
с неземна топлина.
Ти направи така,
че аз да полетя.
До теб ли съм, наистина летя
и не съществува самота.
Искам пак да хвана здраво твоята ръка,
която ме изпълва с топлина и доброта.
Искам да те гушна пак така...
и отново да полетя.
Искам да усетя твоите вкусни устни,
които ми поднасят сладостта.
Oбичам си те. ДА!!!
И, мило, кълна се, винаги ще е така.
Завинаги ще съм до теб, а ти до мен
и нашата мечта
ще е сбъднатата красота.
Слънце, още 2 години ще е така,
но ще ти докажа любовта.
Тези 2 години ще са трудни, знай,
но си заслужава, след това ще бъде рай.
Аз ще издържа,
мило, сигурен съм в това.
И при теб ще е така,
защото ще те дарявам с любовта.
И ще се погрижа твоята душа
да не изпитва самота.
В добро и лошо аз съм с теб
и винаги ще е така,
без дори да се замисля.
Виж какво прави любовта,
какви неща ми идват на ума.
Скъпа, отново ти благодаря.
С теб единствено съм толкова щастлив,
с теб е ценен всеки миг.

Обичам те, Мони F.T.

© Георги Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??