Jun 26, 2010, 2:28 PM

Моята молитва 

  Poetry » Phylosophy
746 0 3

За да оцелееш и да победиш,
ще трябва много да се бориш,
ще трябва доста да търпиш.
Понякога ще си самотен много -
като гладиатор сам срещу света -
ще се опитват да те смачкат,
ще чакат да се молиш.
Отпуснеш ли се - отиваш във калта.
"Разпни го!" - ще крещи тълпата,
ще хвърлят камъни по теб
Стискай зъби! Не поглеждай назад!
Усмихвай се, когато ти идва да крещиш!
За да оцелееш и да победиш!

© Виолин Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??