Sep 20, 2007, 11:05 PM

Мразиш ли ме, Любов? 

  Poetry
1537 1 2

Мразиш ли ме, Любов, че съм тъй различна?
Мразиш ли ме, Любов, или още ме обичаш?
Мразиш ли ме, Любов, че не те разбрах?
Мразиш ли ме, Любов, че живота заради теб пропилях?
Ще ме мразиш ли, Любов, ако днес си призная?
Ще ме мразиш ли, Любов, ако в очите ти кажа?
Ще ме мразиш ли, Любов, че вече не те желая?
Ще ме мразиш ли, Любов, когато аз вече те мразя???

© Нели Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??