20.09.2007 г., 23:05 ч.

Мразиш ли ме, Любов? 

  Поезия
1533 1 2

Мразиш ли ме, Любов, че съм тъй различна?
Мразиш ли ме, Любов, или още ме обичаш?
Мразиш ли ме, Любов, че не те разбрах?
Мразиш ли ме, Любов, че живота заради теб пропилях?
Ще ме мразиш ли, Любов, ако днес си призная?
Ще ме мразиш ли, Любов, ако в очите ти кажа?
Ще ме мразиш ли, Любов, че вече не те желая?
Ще ме мразиш ли, Любов, когато аз вече те мразя???

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??