Mar 3, 2009, 8:24 PM

Мразя те 

  Poetry » Love
591 0 2

 

 Мразя те! Мразя и себе си!

Намразих  целия свят,

болката властваше, пареше,

сееше злоба и страст.

Превърна любовта ми в омраза,

остави греховна наслада.

Остави ме в градината на сълзите,

проклинаща дните, в които горях,

копнях, обичах, греховни думи изричах,

на теб се обричах.

Мразих те! Мразих и себе си!

Потърсих свойта душа,

тя се завърна отново,

подаде ми нежно ръка,

прости ми греха.

 

 

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??