Nov 1, 2004, 2:06 AM

Мушичка 

  Poetry
1271 0 0

Мушичка

Една мушичка бих желал да съм
със ден живот на този свят.
И бих живял аз този цял живот
със теб...
Мушице ти любов

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??