Jan 26, 2008, 10:28 PM

Муза 

  Poetry
576 0 12

Съжалявам. Но не се интересувам
от обувки, дрехи и парфюми.
Аз живота най-обичам да рисувам
с красиви, пъстроцветни, нежни думи.
Извинявам се. Но нямам във главата
мисли за бижута, перли или злато.
Единственият спътник на душата
е музата ми прелестна, която
закалява ден и нощ у мене сетивата.
И убива всичко лошо, страшно. Непознато.
Прости ми ти, че някак в самотата

помислих те за моята Ерато...

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??