Jan 15, 2017, 10:58 PM

Муза 

  Poetry » Love, Free verse
458 1 0

Оставих старата си муза.
Дойде ми в повече.
Вече имам нова.

© Мария All rights reserved.

За болката от хората в миналото.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??