Feb 1, 2010, 9:10 AM

Музиката в моя свят 

  Poetry » Other
731 0 0

Слушам музиката,

потъвам във въздействието ù призрачно.

Усещам ритъма!

Усещам нещо истинско!

 

Сливам се с нотите.

Чувам сърцето си.

Свалям на света оковите

и усещам себе си!

 

Затварям очи - картини от живота ми.

Истинноста на действията в света ми.

Отварям очите си... Реалноста пред мене

ме кара да жадувам за съня си!

 

Пускам мелодията, усещам спокойствието.

Усещам мечтите - сбъдват се, затворя ли очи!

А музиката свири...

И знам, тя ми помага, тя ще ме спаси!

 

Доверявам ù се! Тя не ме подвежда!

Слушам ритъма в тъмата!

В друг свят тихо ме отвежда

и чувам само пианото там, в тишината!

 

Изправям се! Продължавам да се боря!

Реализирам мечтите, съживявам душата!

Зная, че аз мога

да превърна в светлина тъмата!

 

Слушам музиката и зная, че съм силна!

Силна съм през всичко да премина!

Тече във вените ми топлината, така истинска!

Всяка болка, зная, мога да отмина!

 

Вярвам! Вярвам в себе си!

Защото само това ми остана!

Нещо ценно, нещо истинско...

Нещо, неподлежащо на измама!

 

Много препятствия преминах

и още хиляди са там пред мен.

Към много хора изстинах,

но аз ще мога да оцелея и утрешния ден!

 

... И продължавам да слушам ритъма...

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??