Sep 8, 2016, 10:14 PM

Мъжете, които обичам 

  Poetry » Love
236 1 4

Мъжете, които обичам

 

Те са моята радост, моята сила.

Моята нежност и страст.

И продължението ми, красиво.

Над мен, само те имат власт.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??