Dec 27, 2011, 11:02 AM

Мъжка орисия 

  Poetry » Love
496 0 2

Мъжка орисия

За женските тела  дошло е време,
да хвърлят мъжките тела във смут!...
Щом някоя Бикина ти акъла вземе,
изгубваш се... и тя те прави луд!

А те, лисиците, това го могат...
Те знаят, че мъжът е будала...
И с хитрости те правят на подлога...
И вършат свойте пъклени дела.

Това те са превърнали в изкуство...
Понякога те тъпчат Любовта...
И в отношенията си не влагат чувство,
а търсят благинките на света.

В Историята нека  да  погледнем
и почнем от Троянската война,
ще видим - ЦАР във женски скут да седне,
че хвърля в мъка цялата страна.

Това е ставало от памтивека.
Следите му се губят в древността...
И Данте в Ада е хвърлил Човека,
на всички да покаже любовта...

О, аз не искам да съм долен Съдник!
С кусур мъжете Господ е създал!...
От мъжкия хормон да го не посмъде,
ще страдаме, ще сме на този хал!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не мислите ли,че всички наши дийствия се ръководят от хормоните ни, те са този медиатор между централната нервна система и тялото ни,който определя нашите реакции и връзката ни с околната среда.Да не говорим за основателите на психотерапията, които поставят в основата на цялото ни поведение, либидото, т.е. тестостерона
  • Много "хормонално" завършва! Но пък за Данте и "Илиада" е много хубаво казано!
Random works
: ??:??