Mar 9, 2018, 1:08 PM  

Мъжка заръка 

  Poetry
381 1 2

Бързай, руса вещице, наричай

своя ненаречен още път,

намери му място сред звездите,

с дяволска молитва дай му плът .

 

Ала щом челото ти опари 

бавно наедряващият ден,

Бог не призовавай да удари

с мълния отгоре -

                                  викай  мен!

 

 

 

 

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??