Мъжката любов кара ме да плача.
В емоции дълбоки тя често ме въвлича.
Студенината своя аз забравих
и в плача си се удавих.
Вибрациите техни във гласа им аз усещам,
макар и тъй далеч на километри.
Дълбоко и чувствено -
истински ме те обичат.
И силна, могъща е мъжката любов -
раздираща сърцето ми,
ощастливява и истински ранява ме -
че безсилна съм да стопля техните ръце
и сърцето им да бие с мисълта, че са до мен.
Тъй красива и силна е мъжката любов.
© София Русева All rights reserved.