Apr 5, 2019, 9:14 PM

Мълчанието 

  Poetry
228 1 0

МЪЛЧАНИЕТО

 

Мълчиш..., а аз душата си раздирам
в догадки, мислите твои да разбера.
През ресниците сведени не прозира
дори искрица нежност в твоята душа.

 

Мълчиш... не за час, за ден, или за два.
Тишината като буря крещи ураганно.
Тъй близо до теб, съм убийствено сама.
Нанизани са чувствата на щит брутално.

 

Мълчиш... За да докажа любовта си,
ще си тръгна кървяща... мълчейки.
До края ще плувам тихо в самотата си.
Ще те сънувам... с миналото вървейки...

 

05 04 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??