Apr 13, 2007, 8:50 AM

Мъртвите не могат да обичат 2 

  Poetry
604 0 3
  Мъртвите не могат да обичат 2


Зловещо пада навред нощта,

за да скрие ужасяващата гледка.

Как жертва е взела любовта

и я е убила в клетка.


Кръвта попила е в земята

и са поникнали лъжи.

Костите са осквернени от луната,

засипани с мъртви мечти.


Ти се боеше от любовта

и направи груба грешка.

Душата ти ще страда във нощта,

заради таз жестокост нечовешка.


Вече знаеш във нощта,

че мъртвите не могат да обичат,

мъртвите не познават любовта

и не могат страстно да се вричат.


    Nick Dracula

© Антон Городецки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??