Зловещо пада навред нощта,
за да скрие ужасяващата гледка.
Как жертва е взела любовта
и я е убила в клетка.
Кръвта попила е в земята
и са поникнали лъжи.
Костите са осквернени от луната,
засипани с мъртви мечти.
Ти се боеше от любовта
и направи груба грешка.
Душата ти ще страда във нощта,
заради таз жестокост нечовешка.
Вече знаеш във нощта,
че мъртвите не могат да обичат,
мъртвите не познават любовта
и не могат страстно да се вричат.
© Антон Городецки Всички права запазени