Apr 6, 2013, 11:26 AM

На Ани 

  Poetry » For kids
670 1 0

Твоите очички, като светещи звездички.

Твоята усмивка засмяна е от нас най-желана.

С твойте две ръчички топлиш сърцата ти на

всички. С твоя весел глас пееш песни ден и час.

 

Ани се наричаш и всички много ти обичаш.

Дори в моментите ни на тъга носиш радост в

нашите сърца.

Любовта ти е безкрайна детска, чиста, всеотдайна.

Ти си като цъфнало кокиче, обичано от нас момиче.

© Мадлена Лозанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??