6.04.2013 г., 11:26 ч.

На Ани 

  Поезия » За деца
614 1 0

Твоите очички, като светещи звездички.

Твоята усмивка засмяна е от нас най-желана.

С твойте две ръчички топлиш сърцата ти на

всички. С твоя весел глас пееш песни ден и час.

 

Ани се наричаш и всички много ти обичаш.

Дори в моментите ни на тъга носиш радост в

нашите сърца.

Любовта ти е безкрайна детска, чиста, всеотдайна.

Ти си като цъфнало кокиче, обичано от нас момиче.

© Мадлена Лозанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??