May 22, 2013, 9:09 AM

На брега на една мечта 

  Poetry
676 0 13

Искам с теб да посрещаме изгрева

на брега на далечно мечтано море,

в него да газим от пурпур обагрени,

с натежали от щастие мокри нозе.

 

С шепи да сбираме слънчеви пламъци,

с блясък да пълниме жадни очи

и да посрещаме птичите крясъци

сред диря от огнени ярки лъчи.

 

Там да останеме в мигове пламнали,

далече от плена на сивите дни

и зад предела на всичко останало,

в безкрая да реем свойте души.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??