Nov 28, 2017, 4:14 PM

На чисто 

  Poetry » Love
858 2 3

За мене ти бе недостижима мечта,
единствена и несравнима,
но остана си с времето чужд и сега
вече друг ме нарича любима!
 

Той ме кара отново да живея в мечти,
да обичам, да бъда щастлива,
а ти и пред мене сега да стоиш,
не ще получиш усмивка красива!
 

Само него виждат моите очи,
сърце за него влюбено бие!
Шанса си ти изпусна, за мен забрави,
по тебе друга сълзи си да трие!
 

Ще бъда със него! Ненужен си ти!
Остави ме, за да те забравя!
Беше време когато ти бе ми мечта,
сега и спомен не ща да оставаш!

© Анелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??