Jan 3, 2017, 5:58 PM

На друго место 

  Poetry » Love, Free verse
264 0 0

Тука е мојот ѓердан со денови 
мојот свет со мирис на кафе
овде се добрите луѓе што ги сакам 
и злонамерните што ги лажам до бескрај
тука душата ужива
ама животот е на друго место.  

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??