Oct 28, 2010, 1:48 PM

На дъх разстояние 

  Poetry » Love
658 0 7

Тялото ми те иска, а душата немее.

На дъх разстояние си,

а да те попитам не смея:

"Ще ни бъде ли нас двамата?"

Няма на колèне да ти падам измамно,

а и ласкателствата не ги умея.

Просто не мога да ги изричам.

Аз съм онова мъжко момиче,

за което в една песен се пее.

Такава съм - ако обичам - обичам!

И то не само на думи...

Но... дъхът-разстояние трепти помежду ни.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??