May 11, 2015, 6:36 PM

На един дъх 

  Poetry » Love
869 0 0

 

"На един дъх"
 
 
На един дъх от теб
гали те мой силует,
закачил в сърце твоя портрет,
духът ми крачи с пирует.
 
На един дъх съм от теб
и винаги ще съм там,
макар като вятър ням,
загребвайки - ще усетиш моята длан.
 
На един дъх от теб,
може би по-близо е напред,
може би не ще дойде този ред,
но само толкова отдалечавам се от теб!
 

11.05.15г.
третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??