Със усмивка широка
ме посрещна той днес.
Със очи, заблестели
със огромен копнеж.
Най-любимият поглед,
най-любимият ден.
Този поглед, аз зная,
той е само за мен.
Със ръце загрубели
нежно гали ме той.
Този мъж съвършен е,
съвършен е и мой!
© Василенна Василева All rights reserved.