Направи го с нежност
красиво на инат
изпрати по времето
твой любовен знак.
Нека да е жаден
в пустиня да върви
миражи да бълнува
знакът ще си ти.
В дъгата многоцветна
невиждащ да се взира
като лунатик обречен
по нея да пълзи
звезден прах
във длани да събира
за мъката любовна
оазис да си ти.
Февруари,2019г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.