Jul 30, 2008, 9:35 AM

На жена ми 

  Poetry
498 0 5

На жена ми

Аз искам с твойте очи

прекрасното утро да сгрееш.

И нека светът замълчи.

Влюбени славеи пеят.

Аз искам от твойто сърце

безкрайна обич да блика.

С нежните твои ръце

закачи ме със синчец и иглика.

Аз искам с ябълков цвят

ти нашия път да застелеш.

Щастлива пред целия свят,

песен любовна да пееш.

Аз искам любов безконечна

във погледа твой да блести.

С теб се обичаме вечно.

Защото си моя... Нали?

© Йордан Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??