На жена ми
Аз искам с твойте очи
прекрасното утро да сгрееш.
И нека светът замълчи.
Влюбени славеи пеят.
Аз искам от твойто сърце
безкрайна обич да блика.
С нежните твои ръце
закачи ме със синчец и иглика.
Аз искам с ябълков цвят
ти нашия път да застелеш.
Щастлива пред целия свят,
песен любовна да пееш.
Аз искам любов безконечна
във погледа твой да блести.
С теб се обичаме вечно.
Защото си моя... Нали?
© Йордан Йорданов Все права защищены